Kurz posvátné geometrie s Danem Winterem v Haluzicích u Kyjova

První část uceleného kurzu Dana Wintra na téma posvátná geometrie se sérií praktických cvičení na závěr a možností soukromých konzultací, který se uskuteční v Haluzicích u Kyjova.

Program semináře

Čtvrtek 16.9.2010

Teorie sjednoceného pole, vznik hmoty, kvantová mechanika, fraktální přitažlivost, sebeuvědomování, soudržnost a dostředivá síla, imploze, gravitace, magnetický monopól,  skalární vlna, rekurzivita, nekonečno

Pátek 17.9.2010

Zlatý řez, dokonalá konstruktivní interference, vztahování k sobě samému, perfektní symetrie, dokonalé sdílení, čistý úmysl, posvátnost pohybu vln. Poměr zlatého řezu či FÍ činí rekurzivitu/vnořování/úmysly/gravitaci/vědomí/zodpovědnost/hmotu/implozi/třídění… dokonalým

Sobota 18.9.2010

Biofeedback, role mysli mezi vlnami, harmonie mozku, srdce či planety, stavy extáze, úžas, soucit, elektrická distribuovatelnost či sdílitelnost, schopnost navigace ve snu, v bardu či mezi hvězdami. Pocit soucítění umožňuje stlačení a  vystředění, jež přitahuje lineární světlo do kruhu.

Neděle 19. 9.2010

Jak používat vědu o blaženosti prakticky v každodenním životě – ve stravě – v pohybu – jak správně chápat jógu / posvátný tanec – tai či jako věda o nábojích – životní síla při vytváření životního prostředí, biologická architektura, geomantie, technika práce se zemskou mřížkou, věda feng shui – pokročilá geobiologie.

Pondělí 20.9.2010

Fraktální léčení - praktická měření a prezentace přístrojů a zařízení pro úpravu vody, klíčivost semen, léčení srdečních chorob, léčení obytných prostor, možnost soukromých konzultací po předchozí dohodě a objednání.

www.haluzice.cz

Bližší informace a rezervace na: michael@haluzice.cz a

informace na tel.: 731048836 a 603506312

Seminář je možné absolvovat jako celek nebo si vybrat jen některou část:

První část tvoří první a druhý den, tedy teoretické fyzikální základy posvátné geometrie. Druhou část tvoří třetí a čtvrtý den, tedy praktické aplikace principů posvátné geometrie. Třetí část tvoří pátý den semináře, tedy praktická cvičení, měření a použití přístrojů, příp. soukromé konzultace.

Cena za dvoudenní seminář (začátek vždy v 10.00h a předpokládaný konec v 15.00h) činí 2800,- Kč bez ubytování a stravy při platbě na účet: 335024178/0600. Při platbě v hotovosti na místě je příplatek 100 Kč.

Ubytování v ceně 150 Kč/noc je možné na místě ve společné místnosti na matraci ve vlastním spacáku.

Cena za jednodenní seminář (začátek v 10.00h a předpokládaný konec v 18.00h) činí

2000,- Kč bez ubytování a stravy při platbě na účet: 335024178/0600. Při platbě v hotovosti na místě je příplatek 100 Kč. Tento seminář bude omezený počtem lidí, hlaste se prosím včas předem.

Při účasti na obou, popř. třech seminářích je toto ubytování na místě na všechny noci zdarma. Ubytování je nutné rezervovat. Dále je možno zajistit ubytování v okolí.

Vegetariánskou stravu  je podle zájmu možné rezervovat u organizátora.

Několik slov o Danu Winterovi

Dana Wintera české publikum dobře zná z předchozích let, poprvé přednášel posvátnou geometrii a fyziku imploze v Praze v roce 2006 a v dubnu 2009 patřil k vůdčím osobnostem velikonočního semináře na téma „Alchymie Prahy“ pořádaného Evropskou školou Feng shui, letos v květnu přednášel v Praze i Brně, v květnu letošního roku přednášel posvátnou geometrii v Praze i Brně.

Dan Winter má rozsáhlé technické vzdělání (elektrické inženýrství, psychofyziologie a původ jazyků, metalurgie, krystalografie a rentgenová analýza, kvantová fyzika) i praxi (systémový analytik v IBM, vesmírný výzkum, vývoj prvních přístrojů pro využití biofeedbacku). Kromě zájmu o technické obory se věnoval i hudbě, experimentálnímu studiu kolektivní bioharmonie a začátkem 90. let založil Školu posvátné geometrie svatého Grálu a Léčebné středisko Biodome. Aktivně se věnuje přednáškové činnosti s rozsahem témat od posvátné geometrie, přes evoluci vědomí a koherentní emoce, až po udržitelné ekosystémy. Vychází z mnoha zdrojů moudrosti lidstva od vědy, přes mytologii až po lidové tradice, hledá jejich vzájemné propojení a příklady toho, jak se jednota jako princip vesmíru projevuje v architektuře, umění, matematice, biologii, elektronice i dávných mýtech. V poslední době se věnuje vývoji bio-technologií a jejich aplikaci v zemědělství, ekologii, průmyslu, lékařství i běžném životě. (více: http://www.goldenmean.info)